Hoe beheer ik als Reseller mijn User Packages?

Gewijzigd op Wed, 05 Jan 2022 om 03:08 PM

Voor wie is dit artikel bedoeld

Dit artikel is alleen bedoeld voor Reseller-klanten van Oxilion. Als Reseller verkoop je hosting aan je eigen klanten. Je hebt dan ook een Reseller Hostingpakket wat je afneemt en waarvoor je betaalt. Dit artikel is dus niet relevant voor de reguliere Basic en Business Hostingpakketten die je als eindklant bij Oxilion afneemt! Check je abonnementen in Mijn Oxilion en/of op je facturen om te zien wat je afneemt.


Binnen DirectAdmin maak je eenvoudig voorgedefinieerde pakketten. Hierin geef je bijvoorbeeld aan hoeveel schijfruimte hoort bij deze pakketten. Ofwel, je kunt hierin hostingpakketten definiëren die je later eenvoudig kunt toekennen aan een gebruiker. Handig voor het resellen!


In het kort

  1. Log in op DirectAdmin;
  2. Klik op 'Manage User Packages';
  3. Selecteer het pakket dat je wenst aan te passen;
  4. Bewerk de gegevens en klik op 'Save'.

  1. Log in op DirectAdmin en zorg dat je 'Reseller rechten' hebt.
  2. Klik onder 'Account Management' op 'Manage User Packages'. Hier vind je het overzicht van alle reeds aangemaakte User Packages.Manage User Packages onder Account Management in DirectAdmin.
  3. Als je nu op één van de 'packages' klikt, kom je in het bewerkscherm van de packages.Overzicht van de user packages binnen DirectAdmin.
  4. Zodra je in een scherm zit van één van de “packages” vind je het overzicht, hier kan je configuraties aanpassen en vervolgens op 'Save' klikken.Overzicht van instellingen voor een User Packages binnen DirectAdmin.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren