Het automatisch doorsturen van verkeer naar een ander domeinnaam. Bijvoorbeeld een tweede domeinnaam die simpelweg het verkeer moet doorsturen naar de hoofdsite. Dit kan eenvoudig geregeld worden met onze gratis domein doorstuurservice. Hoe dat moet, leggen we hier uit.


In het kort

 1. Log in op Mijn Oxilion;
 2. Navigeer naar het domein overzicht;
 3. Klik achter de domeinnaam op de knop 'bekijken';
 4. Klik op 'Doorstuurservice'; 
 5. Vul de gegevens in en klik op 'Opslaan'.


Voor een meer gedetailleerde toelichting, volg je de tekst onder de streep.


 1. Log in op Mijn Oxilion;
  1. Niet bekend hoe? Hoe log ik in op Mijn Oxilion?
 2. Navigeer naar het domeinoverzicht via het hoofdmenu door met je cursor over 'Domeinen' te gaan en in het submenu dat dan openvouwt te klikken op 'Overzicht';
  Navigatie naar domeinoverzicht in Mijn Oxilion.
 3. Klik achter de gewenste domeinnaam op de knop 'Bekijken' om in de domein details pagina te komen.Bekijken knop om in Mijn Oxilion op de domein detail pagina te komen.
 4. Klik in deze details pagina op de knop 'Doorstuurservice' aan de rechterkant van het scherm;Doorstuurservice binnen de domein detail pagina binnen Mijn Oxilion.
 5. Vul de gegevens in en klik op de knop 'Redirect opslaan'.Instellingen voor de domein doorstuurservice binnen Mijn Oxilion.
  1. Doorsturen naar, geef hier de complete domeinnaam op waar je de domeinnaam naartoe wilt laten sturen.
  2. Doorstuurmethode, selecteer hier welke methode van doorsturen je wenst.
  3. Indien de DNS van het domein nog niet goed staat, komt er een melding in het rood om de DNS te overschrijven. Je kunt de DNS direct goed zetten door op deze knop te klikken.