Hoe log ik in op Mijn Oxilion?

Gewijzigd op Wo, 7 Feb om 2:01 PM

Mijn Oxilion is ons klantportaal. Zodra je een dienst of product afneemt, krijg je hier een eigen unieke inlog voor. Vanuit dit portaal kan je alle zaken rondom klantgegevens, producten en diensten regelen alsmede facturen inzien. Wel handig om te weten hoe je hier inlogt.


In het kort

Inloggen via Mijn Oxilion kun je doen met je inlognaam en wachtwoord. Je inlognaam is je e-mailadres. Je klantnummer als inlognaam werkt ook als alternatief.


Voor een meer gedetailleerdere toelichting, volg je de tekst onder de streep.


  1. Ga naar https://mijn.oxilion.nl
  2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  3. Klik op inloggen.


Weet je je gebruikersnaam niet meer? 

De gebruikersnaam van het hoofdaccount is het klantnummer. Bij elk klantnummer wordt namelijk een inlog gemaakt die de hoogste rechten heeft. Ben je niet de hoofdgebruiker van het klantnummer waarvoor je wilt inloggen? Dan is je gebruikersnaam een e-mailadres. Welk e-mailadres dit is, weet de hoofdgebruiker of die kan dit wijzigen.


Weet je je wachtwoord niet meer?

Geen probleem, dat kan gebeuren. Je kunt dan klikken op wachtwoord vergeten en volg de instructies. Hulp nodig bij deze stap? Volg dan het artikel over een wachtwoord reset.


Lukt het niet of kom je er ook met dit artikel niet uit? Neem dan contact met ons op per e-mail info@oxilion.nl of bel 088 - 78 77 678. Let wel, wij kunnen niet zonder een correcte validatie gegevens wijzigen. We zullen dus enkele vragen ter validatie vragen alvorens wij overgaan tot het aanpassen van gegevens.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren